Aktuelt

Momskompensasjon til idrettsanlegg – utbetaling i juni

Fristen for å søke om kompensasjon for utgifter til merverdiavgift ved bygging av idrettsanlegg var 1. mars. Lotteri- og stiftelsestilsynet fikk inn 512 søknader, mot 419 i fjor.
Les heile saka

Forslag om endringer i regelverket for Poker-NM

Høringsforslag Forslag til endring i forskrift om lotterier m.v. (lotteriforskriften) §8 om NM i turneringspoker (Poker-NM) er sendt på høring. De viktigste forslagene til endringer er: Maksimalt innskudd til Poker-NM økes til kr 5 000 i regionale kvalifiseringsturneringer (tidligere kr 2 000), og til kr 20 000 i norgesmesterskapet…
Les heile saka

Ber mediehusene skjerpe kontrollen med ulovlige annonser

Lotteritilsynet ber mediehusene skjerpe kontrollen av digitale annonser. Den siste tiden har vi sett en økning i ulovlig reklame for utenlandske spillselskap i norske nettaviser.
Les heile saka

Får du ikke sendt e-post?

Enkelte vil ha problem med å sende e-post til oss i dag. Vi jobber med å rette opp i dette. Inntil det er rettet, ta kontakt med oss på telefon om det haster. Har du generelle spørsmål kan du også kontakte oss på Facebook eller…
Les heile saka

Tre av fem selskap stopper pengespilltransaksjoner

Tre av fem betalingsformidlere har stoppet å formidle pengespilltransaksjoner til nordmenn etter at Lotteritilsynet sendte vedtak til norske banker.
Les heile saka

Foreslår full kompensasjon ved bygging av idrettsanlegg

Regjeringen foreslår i revidert nasjonalbudsjett for 2017 en tilleggsbevilgning på 10 millioner kroner til kompensasjon av merverdiavgift ved bygging av idrettsanlegg.
Les heile saka

Risikabelt å spille på utenlandske nettspill

Flere utenlandske spillselskap informerer sine kunder om at du kan spille på selskapene som før, uten fare for at gevinst ikke blir utbetalt til din konto. Dette skjer etter at Lotteritilsynet har sendt vedtak til norske banker om å stoppe betalingstransaksjoner til og fra utenlandske pengespillselskap. Lotteritilsynet minner om at du alltid tar en risiko ved å spille hos spillselskap som ikke har tillatelse i Norge.
Les heile saka

Worldpay har innrettet seg etter vårt vedtak

Lotteritilsynet sendte vedtak til norske banker i april om å stoppe betalingstransaksjoner til og fra utenlandske pengespillselskap på nett. Les saken her. Worldpay, som var en av de største betalingsformidlerne av pengespill til nordmenn, har innført nye rutiner og stopper nå transaksjoner til nordmenn til og fra…
Les heile saka

Nye lotterikonsept – to tillatelser er gitt etter §7 i lotteriforskriften

Lotteritilsynet har vedtatt å gi to lotteritillatelser uten loddtrekning. Fem andre som oppfylte søknadsvilkårene først etter søknadsfristen, får delta i loddtrekning om de resterende tre lotteritillatelsene.
Les heile saka