Presserom

Aktuelt frå Lotteri- og stiftelsestilsynet

Nye lotterikonsept – to løyve er gitt etter §7 i lotteriforskrifta

Lotteritilsynet har vedteke å gi to lotteriløyve utan loddtrekning. Fem andre som oppfylte søknadsvilkåra først etter søknadsfristen, får delta i loddtrekning om dei resterande tre lotteriløyva.
Les heile saka

Stansar ulovleg SMS-reklame

Det svenske selskapet Mobajl AB som står bak MrDeal, har i dag meldt til oss at dei vil stanse å sende tekstmeldingar med reklame for utanlandske pengespelselskap til nordmenn. Det gjer dei etter vårt varsel om stans. Over 90.000 forbrukarar i Noreg har fått ulovlig pengespelreklame frå Mobajl AB. 
Les heile saka

Norske bankar må stoppe transaksjonar frå utanlandske spelselskap

Lotteritilsynet har sendt vedtak til norske bankar om å stoppe betalingstransaksjonar til og frå utanlandske pengespelselskap på nett. Berre i januar og februar i år var volumet på desse transaksjonane på over 500 millionar kroner.
Les heile saka

Vis fleire aktuelle saker

Lotteri- og stiftelsestilsynets fagblogg

Velkomen til Førde

Førde, Norges styggaste by!  Slik var overskrifta i VG for nokon år sidan.  Når eit tema på årets Stiftelseskonferanse er omdømme, så veit vi som bur nettopp her kva det er snakk om.  Vi veit at det er viktig, og vi veit at det er vanskeleg å endre.  Vi veit også at det kan vere urettferdig.
Les heile saka

Vis fleire blogginnlegg

Meir om Lotteri- og stiftelsestilsynet