Fagblogg Fagblogg tittel
for Lotteri- og stiftelsestilsynet

Et snev av kunnskapsløshet

Hvorfor snakkes det så lite om skyggesiden av statsstøttet gambling spør Leif Welhaven i sin kommentar “Et snev av hykleri” i VG 5. juni.
Les heile saka

Illustrasjon lov over spill

Om bloggen

På fagbloggen delar eigne tilsette tankar og synspunkt på ansvarsområdet vårt på ein litt mindre byråkratisk måte enn elles. Vi kan mykje om det vi driv med og fagkunnskapen vår kan kome til nytte i samfunnsdebatten.

Abonner på bloggen vår

Oops! We could not locate your form.


Koronakrisa og marknadsføring av pengespel

Dei siste vekene har Lotteritilsynet lagt merke til nokre pengespelreklamar og medieoppslag som har gjort oss bekymra. Ikkje fordi dei er direkte ulovlege, men fordi dei framstiller pengespel på ein måte som kanskje er ekstra uheldig akkurat no.
Les heile saka

Norske stiftelsar har ei lang historie i å hjelpe, støtte og fremje kvinner

Ei reise i stiftelsesregisteret er ei interessant reise i tid og i kvinnekamp. Ein stiftelse er eigd av formålet, og gjennom søk i registeret kan du finne gamle og nye stiftelsar, som har som mål å sikre kvinners rettar og likestilling. Du finn gamle stiftelsar, der…
Les heile saka

Spelar du hos ulovlege pengespelselskap? Då risikerer du å ikkje få gevinst

Mange fortvilte og frustrerte spelarar tek kontakt med oss. Dei har satsa pengar hos pengespelselskap som ikkje har lov til å operere i Noreg, og får ikkje utbetalt gevinsten.
Les heile saka